Wij zijn in 2009, 2012 en 2015 naar Dubai geweest, in 2012 zijn we ook een dag naar Abu Dhabi geweest, dit was ook leuk we zijn hier ook in de Sjeik Zayed-moskee geweest, dit is de grootste moskee in de VAE, er kunnen 40.000 mensen in. (Klik op één van de knoppen hierboven voor de foto's)

Het is een prachtig land om eens te bezoeken, de mensen zijn vriendelijk het eten is heerlijk en redelijk goedkoop, alleen je kan er geen lekker potje bier of berenburg kopen, maar dan blijf je ook lekker fit
( ieder nadeel...heeft zijn voordeel..).
Deze Ducati kan je winnen, loten kosten 100 Dirham en als het duizenste lot verkocht is wordt hij verloot
Vliegveld Dubai
Deze Porsche kan je winnen, loten kosten 500 Dirham en als het duizenste lot verkocht is wordt hij verloot
Hieronder staat in het midden een foto van het vliegveld van Dubai. Er staat hier een Ducati, Porche en Mercedes die kun je winnen door aan een loterij mee te doen. Voor de Ducatie koop je een lot van 100 Dirham ( ongeveer 21 euro ) en een lot voor de Mercedes of Porche kost 500 Dirham (ongeveer 105 euro)....als er 1000 loten zijn verkocht wordt de motor/auto verloot.
Home
Dit is een foto van Sjeik Mohammed bin Rasjid Al Maktoem dit is de huidige minister-president en vicepresident van de Verenigde Arabische Emiraten alsmede de emir van Dubai.
Hierboven een foto van Dubai, in het midden zie de Burj Khalifa, dit is momenteel met zijn 828 meter het hoogste gebouw in de wereld, in 2012 zijn we "At the Top" geweest. Als je boven bent heb je een geweldig uitzicht over Dubai.
Klik op de foto voor een vergroting.